خانه » آشپزی و تغذیه » نکات مهم آشپزی

نکات مهم آشپزی

نوشیدنی هایی مؤثر برای رفع تشنگی

نوشیدنی هایی مؤثر برای رفع تشنگی

نوشیدنی هایی مؤثر برای رفع تشنگی لازم است در فصل تابستان مرتب با مصرف آب و میوه ها، مایعات از دست رفته را جبران کنیم. تجربه نیز نشان داده است که مصرف برخی شربت ها یا عرقیات می تواند آب کافی به بدن برساند تا مشکل کم آبی به حداقل ...

ادامه مطلب »

نکات جالب در سرخ کردن قارچ

قارچ

نکات جالب در سرخ کردن قارچ هنگام تمیز کردن قارچ،هیچ گاه آن را در آب خرد نکنید. زیرا قارچ آب زیادی به خود جذب خواهد کرد. برای آنکه قارچ ها ،هنگام سرخ شدن در روغن،سفت و سفید بمانند،در ازای هر ۲۵۰ گرم کره یا روغن،یک قاشق چای خوری آب لیمو ...

ادامه مطلب »

سبزی هایی که با پختن مغذی‌تر می شوند

سبزی هایی که با پختن مغذی‌تر می شوند

سبزی هایی که با پختن مغذی‌تر می شوند برخی از متخصصان تغذیه دانشگاه بیرمنگهام در آمریکا می‌گویند: بسیاری از مواد مغذی گیاهان نسبت به مواد مغذی موجود در محصولات حیوانی سخت‌تر هضم می‌شود. زیرا فیبر موجود در گیاهان اغلب به طرز خاصی با مواد معدنی ترکیب شده‌اند که آن‌ها را ...

ادامه مطلب »

تفاوت خواص روغن زیتون بودار و بی‌ بو

تفاوت خواص روغن زیتون بودار و بی‌ بو

تفاوت خواص روغن زیتون بودار و بی‌ بو به دلیل یکسان نبون سرانه مصرف روغن زیتون و میزان تولید مقداری زیادی روغن زیتون تقلبی حاصل از تفاله‌های صنعتی زیتون مخلوط شده با پارافین خوراکی، به منظور عدم پرداخت تعرفه و سود بازرگانی به صورت قاچاق وارد کشور می‌شوند به همین ...

ادامه مطلب »

اشتباهات رایج در مصرف سیر

اشتباهات رایج در مصرف سیر

اشتباهات رایج در مصرف سیر برخی ها از سیر به علت بویی که در نفس انسان بوجود می آورد، فراری هستند و بعضی ها هم به علت منفعتهای زیادی  که برای سلامتی دارد، از آن استفاده میکنند ولی باید همواره این مورد را مد  نظر داشه باشیم که  مصرف سیر ...

ادامه مطلب »

نکات آشپزی

آشنایی با انواع سبزی ها

آشنایی با انواع سبزی ها و مقدار آن ها : قورمه  سبزی : دو واحد تره + یک واحد جعفری ( بعضی ها مقدار کمی شنبلیله یا اسفناج هم می ریزند که لعابدار :شود . ) سبزی پلو : دو واحد تره + یک واحد جعفری + کمی شوید + ...

ادامه مطلب »

شیوه های شناخت مواد غذایی اصل از تقلبی

تشخيص مواد غذايي اصل از تقلبي

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که موقع خوردن ماست متوجه شوید بیش از حد کش می‌آید یا وقتی شیر می‌نوشید حس کنید خیلی آبکی است یا مزه شیر خشک می‌دهد. به‌طور حتم موقع خرید عسل نیز هر بار این شک به دل‌تان راه می‌یابد که آیا این عسل ...

ادامه مطلب »

اشکالات مهم در تهیه کیک

شیرینی پزی

کیک به اندازه کافی پف نکرده است: اندازه گیری مایعات به دقت انجام نشده است. (مقدار مایعات مورد استفاده کم یا زیاد شده است) میزان مخلوط کردن مواد کم یا خیلی بیشتر از معمول بوده است. دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد بوده است. هنگام مخلوط کردن مواد ترتیب ...

ادامه مطلب »

نکاتی جالب برای پخت کیک بهتر

نکات جالب برای پخت کیک

زمانی که در تهیه کیک و شیرینی نیاز به افزودن تنها نصف یک عدد تخم مرغ است باید چه کار کرد؟به طور معمول، یک عدد تخم مرغ درشت دارای ۲ قاشق غذاخوری سفیده و یک قاشق غذاخوری زرده است. هر دو را با هم مخلوط کنید، سپس یک قاشق غذاخوری ...

ادامه مطلب »

چگونه گوشت را طعم دار کنیم؟

طعم دار کردن گوشت

چگونه گوشت را طعم دار کنیم؟ – با طعم دار کردن آبی که گوشت را در آن می خوابانید، گوشت در مرحله پخت طعم خوبی پیدا می کند.خواباندن گوشت قرمز یا سفید در آب نمک باعث می شود رطوبت را به خود بکشد و هنگام پخت خشک نشود. با طعم ...

ادامه مطلب »