خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها

آموزش انواع غذاها

ساندویچ موزارلای گریل شده

ساندویچ موزارلای گریل شده

ساندویچ موزارلای گریل شده مواد لازم: ۴۵۰ گرم پنیر موزارلا ۸ عدد نان ساندویچی ۳ عدد تخم مرغ ۱ پیمانه خامه پر چرب ۱ قاشق چای خوری برگ آویشن ۱ قاشق چای خوری نمک ۱ عدد جوز هندی ۱ پیمانه روغن زیتون ۲ قاشق چای خوری کره    طرز تهیه: ۱٫ ...

ادامه مطلب »

طرز تهیه سالاد اندونزی

سالاد ماکارونی

طرز تهیه سالاد اندونزی مواد لازم: ماکارونی شکل دار و یا همان پاستا        ۱ بسته کالباس و یا ژامبون مرغ  خرد شده         ۲۵۰ گرم خیار شورخرد شده                           ۳۰۰ گرم ذرت ...

ادامه مطلب »

طرز پخت کوکو قارچ و سیب زمینی

کوکو قارچ و سیب زمینی

طرز پخت کوکو قارچ و سیب زمینی مواد لازم : سیب زمینی خرد شده ۴۰۰گرم قارچ خرد شده             ۲۰۰گرم سیر له شده                ۲ حبه تخم مرغ زده شده        ۱ عدد پیاز خرد شده              ۱ قاشق ...

ادامه مطلب »

کبه عربی برشته

کبه عربی برشته

کبه عربی برشته مواد لازم : برنج:  ۲۰۰ گرم عدس دال:  ۱۵۰ گرم گوشت گوساله چرخ شده:  ۲۰۰ گرم روغن و زعفران : به میزان لازم جعفری خرد شده:  ۵۰ گرم پیاز: ۱ عدد خرد شده نمک ، فلفل ، ادویه ، زردچوبه: به میزان لازم دستور تهیه : ابتدا ...

ادامه مطلب »

روش پخت غذاهای بسیار خوشمزه و سالم در ۲۰ دقیقه

آشپزی

روش پخت غذاهای بسیار خوشمزه و سالم در ۲۰ دقیقه مرغ سرخ‌کرده با گوجه فرنگی: مواد لازم برا ی ۴ نفر: ۱ پیمانه گوجه فرنگی ۱ قاشق سوپخوری شکر قهوه ای ۴/۳ فنجان پولنتا (غذای خوراکی به سبک ایتالیایی تشکیل شده از آرد ذرت و یا آرد نرم در آب ...

ادامه مطلب »

طرز تهیه پیتزای سیمیت

طرز تهیه پیتزای سیمیت

طرز تهیه پیتزای سیمیت مواد لازم: آرد: ۵ لیوان مایه خمیر فوری: نصف پاکت روغن زیتون: نصف استکان نمک و آب موادی که آغشتته می کنیم: کنجد- دوشاب- آب مواد داخلی: سوسیس: ۱۰۰ گرم پنیر پیتزا: ۱۵۰ گرم فلفل سبز: ۲عدد فلفل قرمز: ۲ عدد گوجه فرنگی: ۱ عدد کاکوتی ...

ادامه مطلب »

طرز تهیه پودینگ سه رنگ

پودینگ سه رنگ

طرز تهیه پودینگ سه رنگ مواد لازم برای ۳ یا ۴ نفر : ۴ /۱  پیمانه: آرد سفید ۴ /۱  پیمانه: آرد ذرت ۲ /۱  پیمانه: شکر ۲ پیمانه: شیر سرد ۲ عدد: زرده تخم‌مرغ نوک ق م: وانیل ۶۰ گرم: کره ۱ ق س: پودر کاکائوی الک شده ۱ ...

ادامه مطلب »

روش پخت جوجه کباب اسپانیایی

جوجه کباب اسپانیایی

روش پخت جوجه کباب اسپانیایی مواد لازم برای ۴ نفر: پودر زیره: نصف ق. چ پودر تخم گشنیز: نصف  ق. چ سیر: ۲ حبه، ساطوری پاپریکا: یک  ق. چ پودر آویشن: نصف  ق. چ آبلیمو: ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری سینه مرغ: ۵۰۰ گرم نمک و فلفل ...

ادامه مطلب »

سوشی نان و سبزیجات

سوشی نان و سبزیجات

سوشی نان و سبزیجات مواد لازم سوشی نان و سبزیجات: نان تست: ۲ برش خیار: ۴ برش هویج: ۴ برش پنیر خامه ای: ۳ قاشق غذا خوری خامه ترش:   ½ ۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه سوشی نان و سبزیجات: خیار و هویج را به قطعات باریک و به درازای ...

ادامه مطلب »

روش تهیه کوکوی گردو

کوکوی گردو

روش تهیه کوکوی گردو مواد اولیه‌ی طبخ کوکوی گردو: گردو: ۴۰۰ گرم تخمم مرغ: ۱۰ عدد   روش طبخ کوکوی گردو: برای تهیه کوکو گردو ابتدا گردوها را آسیاب کرده و سپس تخم‎مرغ‎ها را با همزن، به‌خوبی هم می‎زنیم و بعد از آن مواد را با هم مخلوط کرده و ...

ادامه مطلب »