خانه » آشپزی و تغذیه » آموزش انواع غذاها » طرز تهیه سالاد اندونزی
سالاد ماکارونی
سالاد ماکارونی

طرز تهیه سالاد اندونزی

طرز تهیه سالاد اندونزی

مواد لازم:

ماکارونی شکل دار و یا همان پاستا        ۱ بسته

کالباس و یا ژامبون مرغ  خرد شده         ۲۵۰ گرم

خیار شورخرد شده                           ۳۰۰ گرم

ذرت پخته (کنسرو ذرت )                    ۳۰۰ گرم

سس سفید                                   به مقدار لازم

زیتون خرد شده                               ۳۰۰ گرم

هویج رنده شده                               ۱۰۰ گرم

نخود فرنگی پخته شده                      ۲۰۰ گرم

نمک و فلفل و آبلیمو                         به مقدار لازم

دستور تهیه:

ابتدا در یک ظرف آب را به جوش می آوریم و ماکارونی های شکل دار را در آن میریزیم و اجازه می دهیم تا حدود ۸ الی ۱۰ دقیقه روی حرارت بماند. بعد از اینکه ماکارونی ها ی شکل دار کاملا نرم شدند آنها را آبکش می کنیم و اجازه می دهیم تا سرد شوند.تمام مواد خرد شده را در ظرف مورد نظر مخلوط می کنیم و ماکارونی را با مواد  مخلوط کرده و در انتها سس , نمک , فلفل و آبلیمو را را به مواد اضافه می کنیم.

طرز تهیه سالاد اندونزی

دیدگاهتان را ثبت کنید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شدعلامتدارها لازمند *

*