خانه » آشپزی و تغذیه » انواع مربا و ترشیجات

انواع مربا و ترشیجات

ترشی بندری

ترشی بندری

ترشی بندری بادمجان را با پوست به مدت ۱۰ دقیقه با سرکه بجوشانید. صاف کنید و سرکه را جدا کنید. مواد لازم: آب گوجه : ۳ لیتر یا گوجه فرنگی : ۵ کیلوگرم بادمجان : یک کیلوگرم گل کلم : ۵۰۰ گرم هویج : ۵۰۰ گرم کرفس : ۲۰۰ گرم ...

ادامه مطلب »

نوشیدنی سالم خیار و گلابی

نوشیدنی سالم خیار و گلابی

نوشیدنی سالم خیار و گلابی با نوشیدنی سالم خیار و گلابی ، گرمای تابستان را کنار بزنید با درست کردن یک نوشیدنی سالم از خیار و گلابی که با ریحان و زیره طعم دار شده، گرمای تابستان را کنار بزنید! این نوشیدنی خیلی راحت درست می شود و پر از ...

ادامه مطلب »

آموزش درست کردن لواشک کیوی

لواشك كيوي

آموزش درست کردن لواشک کیوی مواد لازم: کیوی: ۲ کیلو گرم شکر: به مقدار مورد نیاز طرز تهیه لواشک کیوی: ابتدا کیوی را پوست کنده و ریز ریز کنید و روی حرارت ملایم بگذارید ابتدا کیوی آب می اندازد و با همان آب پخته و نرم میشود .اگر کیوی ترش ...

ادامه مطلب »

روش آسان تهیه ترشی کدو حلوایی

روش آسان تهیه ترشی کدو حلوایی

بیشتر مردم با کدو حلوایی دسر، خورش یا ته دیگ تهیه می کنند. برای ایجاد تنوع، تصمیم گرفتیم طرز تهیه ترشی کدو حلوایی را به شما آموزش دهیم. مواد لازم :  لیمو ترش  یک عدد  شکر  ۵ پیمانه  سرکه سیب  ۳ پیمانه زنجبیل تازه، پوست شده و ریز خرد شده ...

ادامه مطلب »

آموزش درست کردن خیارترشی شکم پر

آموزش درست کردن خیارترشی شکم پر

 زمان آماده سازی :۳۰ دقیقه مواد لازم جهت تهیه خیار ترشی شکم پر برای ۵ نفر: خیار   ۵     عدد زیتون  بدون هسته به میزان لازم  فلفل سبز به میزان لازم جعفری ریز خورد شده به میزان لازم هویج به میزان لازم  کلم به میزان لازم نمک به میزان ...

ادامه مطلب »

طرز تهیه ترشی بادمجون و ترشی خیارچنبر خونگی

طرز تهیه ترشی بادمجون و ترشی خیارچنبر خونگی

مواد لازم ترشی بادمجون و ترشی خیارچنبر: خیار چنبر ۱    کیلو گرم  بادمجان ۲     عدد  سرکه به میزان لازم  فلفل به میزان لازم سیر به میزان لازم طرز تهیه ترشی خیارچنبر: بادمجان رو گرد گرد قاچ می کنیم و در سرکه می پزیم طوری می پزیم که له ...

ادامه مطلب »

روش تهیه زیتون پرورده

زیتون پرورده

مواد لازم : زیتون سبز : یک کیلو مغز گردو : ۲۵۰ گرم سیر : به هر اندازه که دوست دارید انار ترش : به اندازه کافی آب انار : یک لیوان رب انار : یک قاشق غذاخوری گلپر : یک قاشق چای‌خوری چوچاق ( سبزی‌ محلی ) اگر ندارید ...

ادامه مطلب »

طرز تهیه مربای انجیر

مربای انجیر

مواد لازم : انجیر :یک کیلو شکر: ۸۵۰ گرم جوهر لیمو: یک چهارم قاشق چایخوری   طرز تهیه : اول از همه دقت کنید که در هنگام خرید ، انجیر هایی را انتخاب کنید که رسیده باشند و بدون شکاف باشه و تهشون وا نشده باشه وگرنه در هنگام پخت ...

ادامه مطلب »

نازخاتون ترشی مازندرانی

نازخاتون

مواد لازم: بادمجون کبابی :۵۰۰گرم ریحان سبز و بنفش: ۲۵۰گرم جعفری: ۱۰۰گرم آبغوره: به اندازه لازم گلپر: ۱قاشق مرباخوری نمک+فلفل: به اندازه لازم سیر تازه: دو حبه طرز تهیه: بادمجون ها رو بدون پوست کندن و یا کندن دُم روی ذغال کبابی کنید. بادمجون باید طوری باشه که پوستش بسوزه ...

ادامه مطلب »

نکات مهم در پخت مربای خانگی

نکات مهم در تهیه مربا

اگر قصد دارید جلوی شکرک زدن مربای خانگی را یاد بگیرید، باید چند نکته را مد نظر قرار دهید : _ برای تعیین مقدار شکر مورد نیاز توجه داشته باشید که یک نوع قند طبیعی در اثر اضافه کردن مقداری شکر به میوه های ترش برای تهیه مربا از آن ...

ادامه مطلب »