خانه » خانه داری » نگهداری مواد غذایی

نگهداری مواد غذایی

آیا می توان غذاهای پخته شده را در فریزر نگهداری کرد؟

آیا می توان از غذاهای پخته شده در فریزر نگهداری کرد؟

آیا می توان غذاهای پخته شده را در فریزر نگهداری کرد؟ بدون شک بارها برایتان اتفاق افتاده است که بخواهید غذای خود را در فریزر گذاشته و منجمد کنید.مثلا در مهمانی ها و یا زمانی که نمی توانید غذای پخته شده را کاملا استفاده کنید نیاز به نگهداری طولانی مدت ...

ادامه مطلب »

بهترین راه منجمد کردن مواد غذایی

بهترین راه منجمد کردن مواد غذایی

بهترین راه منجمد کردن مواد غذایی منجمد کردن بهترین راه نگهداری طولانی مدت از مواد غذایی است. مناسب ترین دما برای منجمد کردن مواد غذایی بین ۱۵ تا ۱۸ درجه سلسیوس است. زیرا در دمای مذکور رشد باکتری های مسموم کننده متوقف می شود. درواقع دراین دما باکتری های خطرناک ...

ادامه مطلب »

آیا خوردن خورشت و پلوی کنسروی درست است؟

آیا خوردن خورشت و پلوی کنسروی درست است؟

آیا خوردن خورشت و پلوی کنسروی درست است؟ این روزه ا فاصله شما تا غذای مورد علاقه‌تان (قورمه‌سبزی، قیمه، خوراک و هر چه فکر کنید) تنها به اندازه نزدیک‌ترین سوپرمارکت نزدیک منزل، خرید و گرم کردن غذاهای آماده خوردن است؛ حتی لازم نیست به فکر دم کردن چلو باشید؛ در ...

ادامه مطلب »

نکاتی برای منجمد کردن سبزی‌

نکاتی برای منجمد کردن سبزی‌

همه‌ی متخصصان تغذیه معتقدند مواد غذایی و به خصوص سبزی‌ها باید تازه مصرف شوند اما در زندگی ماشینی امروزی که بیشتر زنان و مردان شاغل هستند و کمبود وقت دارند، بیشتر مواد غذایی، به صورت منجمد نگهداری می‌شوند تا علاوه بر این که به راحتی در دسترس باشند، مدت زمان ...

ادامه مطلب »

روش های نگهداری قارچ

روش نگهداری قارچ

سفید کردن قارچ‌هایی که شسته‌اید را از ظرف آب سرد درآورید و بعد داخل آبکش بریزید و کمی آبکش را تکان دهید. بعد قارچ‌ها را به مدت ۱-۲ دقیقه در ظرف حاوی آب جوش بریزید و بعد دوباره آن‌ها را آبکشی کنید و دوباره داخل آب سرد بریزید. این فرآیند ...

ادامه مطلب »

روش نگهداری خرما

روش نگهداری خرما

خرما یک خوردنی مغذی‌است که گرسنگی را زود از بین می‌برد و در عین حال برای آن دسته از آدم‌هایی که به شیرینی‌ها علاقه‌مند هستند، انتخاب خوبی است. واقعیت این است که خرماها کالری بیشتری نسبت به اغلب میوه‌ها دارند، اما خوشبختانه با وجود شیرینی در این میوه و کالری ...

ادامه مطلب »

داشتن حبوباتی خوشمزه وسالم

داشتن حبوباتی خوشمزه وسالم

ﺣﺒﻮﺑﺎت دﺳﺘﻪای از ﺳﺒﺰﯾﺠﺎت ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﻣﺎﻫﯿﺖ ﻧﺸﺎﺳﺘﻪای داﺷﺘﻪ و ﺷﺎﻣﻞ اﻧﻮاع ﻟﻮﺑﯿﺎﻫﺎ، ﻧﺨﻮدﻫﺎ و ﻋﺪس ﻫﺴﺘﻨﺪ. ﻫﻤﭽﻨﻴﻦ اﻳﻦ ﻣﻮاد ﻏﺬاﻳﻲ ﺣﺎوی ﭘﺮوﺗﺌﯿﻦ ﺑﺎﻻﯾﯽ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﮐﻪ ﻣﯽﺗﻮاﻧﻨﺪ ﺟﺎﯾﮕﺰﯾﻦ ﺧﻮﺑﯽ ﺑﺮای ﮔﻮﺷﺖ ﺑﺎﺷﻨﺪ. ﻧﺎﮔﻔﺘﻪ ﻧﻤﺎﻧﺪ ﻛﻪ ﺣﺒﻮﺑﺎت ﺑﺴﯿﺎر ﮐﻢ ﭼﺮب ﻫﺴﺘﻨﺪ و ﻣﯿﺰان ﮐﻠﺴﺘﺮولﺷﺎن ﺻﻔﺮ اﺳﺖ. اﻳﻨﻜﻪ ﺑﺎﻳﺪ ﭼﻪ ﻧﻜﺎﺗﻲ را ...

ادامه مطلب »

نکاتی مهم برای حفظ کیفیت موادغذایی منجمد شده

حفظ کیفیت موادغذایی منجمد شده

لازم است برای حفظ کیفیت موادغذایی منجمد شده موارد زیر را مورد توجه قرار دهید: ۱) موادغذایی را باید در پاکت های مخصوص فریزر قرار داده، کاملا هوای آن را تخلیه نموده و سپس به سرعت آن ها را در فریزر با دمای ۱۸- درجه سانتی گراد منجمد نمایید. ۲) ...

ادامه مطلب »

چگونه از فاسد شدن مواد غذایی در یخچال جلوگیری کنیم؟

جلوگیری از فاسد شدن مواد غذایی

پنیر پنیر های مرغوب و فرآوری نشده احتیاج به هوای تازه دارند. در واقع باید هوای باز اطراف آن در جریان باشد. بسته بندی های پلاستیکی مانع از این جریان می شوند و در نتیجه یک لایه چربی و گاهی کپک روی پنیر به وجود می آید. برای پیشگیری از ...

ادامه مطلب »

روش های نگهداری و محافظت از خوراکی

روش های محافظت از خوراکی

چه طور می‌توانیم به خوبی از خوراکی ها محافظت کنیم تا با مصرف شان دچار مسمومیت نشویم؟ طولش ندهید در تمام خوراکی های پخته یا خام، تعداد بسیار زیادی باکتری کمابیش مضر وجود دارد، البته این امر کاملاً عادی است. ما در یک حباب کاملاً استریل زندگی نمی‌کنیم و مجهز ...

ادامه مطلب »