خانه » خانه داری » هنر در خانه

هنر در خانه

چگونه غذایی دودی درست کنیم؟

چگونه غذایی دودی درست کنیم؟

چگونه غذایی دودی درست کنیم؟ دودی کردن غذا در سفرهای طبیعت گردی یکی از علایق مسافران به شمار می رود که طعم خوبی به غذا می دهد. به ویژه اگر بخواهید کباب و جوجه کباب را دودی کنید یا اینکه ماهی را که به تازگی خودتان از رودخانه یا دریا ...

ادامه مطلب »

نکات اصلی تمیز کردن هود آشپزخانه

نکات اصلی تمیز کردن هود آشپزخانه

نکات اصلی تمیز کردن هود آشپزخانه مواد روغنی که روی بدنه مکنده دود یا هودهای آشپزخانه می‌نشیند گاهی اوقات آن قدر چسبنده است که به قول معروف: آدم را از کت و کول می‌اندازد!در بیشتر مواقع مواد چرب و چسبناک روی هود حتی با مایع ظرفشویی هم پاک نمی‌شوند. از ...

ادامه مطلب »

بهترین روش سنگشور کردن لباس جین

سنگشور جین

بهترین روش سنگشور کردن لباس جین برای اکثر جوانان داشتن شلوار جین در کمد لباس ها الزامی ست. نه فقط به خاطر شیکی و اسپرت بودن این پوشش است بلکه به خاطر تطبیق پذیری اش با موقعیت های مختلفی مثل مهمانی رسمی، محل کار، پیک نیک و مکان های مختلف ...

ادامه مطلب »

بهترین روش پخت بادمجان

بهترین روش پخت بادمجان

بهترین روش پخت بادمجان فصل تابستان که به آخر می‌رسد، برخی خانم‌های باسلیقه اقدام به خرید حجم انبوهی از بادمجان کرده و آن را برای مدت یک سال خانواده خود سرخ و در فریزر نگهداری می‌کنند. آیا سرخ‌کردن بادمجان از ارزش تغذیه‌ای آن نمی‌کاهد؟ بادمجان گیاهی یکساله و به رنگ ...

ادامه مطلب »

پخت صحیح کلوچه

پخت صحیح کلوچه

پخت صحیح کلوچه سفت شدن کلوچه :از افزودن آرد اضافه و مخلوط کردن بیش از حد مواد، پس از اضافه کردن آرد بپرهیزید. کلوچه ها پخت یکسانی ندارد:کلوچه ها را به یک ضخامت در بیاورید. قسمت پایین کلوچه ها همیشه تیره است:از سینی تیره استفاده نکنید، بلکه از سینی فلزی ...

ادامه مطلب »

چرا نباید آبلیمو را در بطری های بزرگ نگه داریم؟

نگهداری آبلیمو

چرا نباید آبلیمو را در بطری های بزرگ نگه داریم؟ نگهداری آبلیمو شرایطی دارد که در صورت رعایت نکردن آنها ، آبلیمو اکسیده می شود . یکی از متخصصین سازمان غذا و دارو در این رابطه توضیحاتی ارائه نمودند که در ادامه می خوانید. معاون اداره کل نظارت بر فراورده ...

ادامه مطلب »

نکاتی مهم برای پخت غذاهای خوش‌مزه

هنر در خانه

نکاتی مهم برای پخت غذاهای خوش‌مزه خوش طعم بودن غذا یکی از مهم‌ترین نکاتی است که می‌بایست هنگام پخت مورد توجه قرار گیرد. در کنار پیروی از دستورات غذایی که معمول‌ترین روش برای بهبود بخشیدن به طعم غذاست، گاهی به‌کارگیری دستورالعمل‌های ساده‌ای مثل میزان و زمان افزودن نمک به غذا ...

ادامه مطلب »

تزئین های زیبای ماست و خیار

عکس تزیین ماست وخیار

تزئین های زیبای ماست و خیار ماست و خیار یکی از پیش غذاهای اصیل ایرانی است و با استفاده از ماست و خیار و پیاز رنده شده آنرا تهیه میکنند و در آن گردو و کشمش و سبزی هایی مانند شوید ویا نعناع سبزیجات مانند هویج ، گوجه فرنگی ،لبو ...

ادامه مطلب »